01.12.2012 4806

Okulumuz 1994-1995 öğretim yılında Sayın Ertan KARADENİZ´ in Kurucu Müdürlüğünde Elektrik Bölümünde 81 öğrenci ile eğitim-öğretime hizmeti vermeye başlamıştır.

Okul binaları inşaat halinde olduğundan 1. dönem eğitimini Sincan Teknik ve Endüstri Meslek Lisesinde tamamlamış, Şubat ayında da kendi binalarına taşınarak 9. Cumhurbaşkanımız Sayın Süleyman DEMİREL tarafından resmi açılışı yapılmıştır.

1995 Elektronik, Tesisat Teknolojisi, Metal İşleri ve Mobilya ve Dekorasyon bölümleri,

1997 Teknik Lise, Elektrik Bölümü,

2000 Bilgisayar Bölümü,

2001 Anadolu Meslek Lisesi, Elektrik Bölümü,

2006 Kurucu Okul Müdürümüz Sayın Ertan KARADENİZ Emekli olmuştur.

2006 Rize Tevfik İleri Teknik ve Endüstri Meslek lisesi Müdürü Sayın Güray AKPULAT, Okulumuza Müdür olarak atanmıştır.

2007 Anadolu Teknik Lisesi, Elektrik Elektronik Alanı,

2007 Endüstri Meslek Lisesi, Matalurji Alanı,

2007 İkili Mesleki Eğitim Merkezi (OSEP), Metal Teknolojisi Alanı, Ahşap Teknolojisi Alanı,

2009 Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Elektrik Elektronik Alanı, Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme Alanı Tam Gün Tam Yıl Eğitimi Kapsamında,

2010 Endüstri Meslek Lisesi bünyesinde bulunan Bilişim Teknolojileri Alanı kapatılarak, Anadolu Teknik Lisesi, Bilişim Teknolojileri Alanı açılarak , Sincan´da Mesleki ve Teknik Eğitimin öncüsü olma hedefi ve gayreti ile eğitim-Öğretim Hizmeti vermeye devam etmektedir.

...